«Ήταν κάτι πολύ διδακτικό για μένα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη του

Η Μπιλ Μάρεϊ αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και ιδιαίτερα αγαπητό στον καλλιτεχνικό χώρο.

Για αυτό, και, όταν μία γυναίκα τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, όλοι «έπεσαν από τα σύννεφα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, υπήρξε καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον ηθοποιό από μία εργαζόμενη στην παραγωγή της νέας του ταινίας. Τα γυρίσματα του «Being Mortal» σταμάτησαν και πλέον είναι άγνωστο τόσο το πότε θα ξαναρχίσουν, όσο και το ποιο θα είναι το μέλλον της συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής και τον Μάρεϊ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο CNBC, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι το συμβάν ξεκίνησε από μία διαφορά απόψεων και κλιμακώθηκε από κάτι που έκανε για πλάκα, αλλά οι υπόλοιποι δεν το είδαν έτσι. Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν σταματούν εκεί. Ο Μπιλ Μάρεϊ εκμυστηρεύτηκε ότι τώρα οι δύο πλευρές είναι στη φάση των συζητήσεων και προσπαθούν να βρουν λύση.

«Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες, θαυμάζουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Συμπαθιόμαστε, νομίζω, και εάν δεν μπορούμε να τα πάμε καλά και να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ή να κάνουμε την ταινία. Ήταν κάτι πολύ διδακτικό για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 28 Μαρτίου και είχαν φτάσει στα μισά, πριν σταματήσει η παραγωγή αυτή την εβδομάδα, ενώ το αρχικό πλάνο, ήταν η ταινία να κυκλοφορήσει το 2023.