ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Ντίσικ σταμάτησε το Ozempic μετά από μεγάλη απώλεια κιλών – «Ζήτησα βοήθεια από διατροφολόγο»

«Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή ήταν πάλι πιο αδύνατος, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές»

Ο Σ.Ντίσικ σταμάτησε το Ozempic μετά από μεγάλη απώλεια κιλών – «Ζήτησα βοήθεια από διατροφολόγο»

Ο σταρ των ριάλιτι Σκοτ Ντίσικ σταμάτησε να κάνει χρήση του Ozempic, ύστερα από πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για τη μεγάλη απώλεια των κιλών του.

Ο 40χρονος που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το φάρμακο που απευθύνεται σε άτομα με διαβήτη, ώστε να χάσει μερικά κιλά που πήρε τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η συστηματική χρήση οδήγησε σε μεγαλύτερη απώλεια από εκείνη που περίμενε, χωρίς να το αντιληφθεί εγκαίρως. Όμως, όταν δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες με την νέα του εμφάνιση, δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες να τονίζουν πως μοιάζει «σαν να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας» ή «να κάνει χρήση ναρκωτικών».

Άτομα από το περιβάλλον του μίλησαν στην Daily Mail και ανέφεραν ότι έκτοτε πήρε την απόφαση να διακόψει το φάρμακο και να επισκεφθεί ειδικό, ώστε να επανέλθει το σώμα του.

«Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφού είδε τις φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του», δήλωσε ένα άτομο από το περιβάλλον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή ήταν πάλι πιο αδύνατος, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Συνεργάζεται τώρα με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο και να μην παχύνει στα κιλά που ήταν πριν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.