ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Σ.Ρουβάς απάντησε για όσα είπε για την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί» ο Γ.Νταλάρας

Επίσης ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα με τον οποίο εμφανίζεται τα σαββατοκύριακα στο Έναστρον

Ο Σ.Ρουβάς απάντησε για όσα είπε για την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί» ο Γ.Νταλάρας

Ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για μια δήλωση, βρέθηκε ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας στην περίφημη συνέντευξη του, είχε πει για τον νεότερό του τραγουδιστή «Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το “Άξιον Εστί”».

Ο σταρ απάντησε πρώτα για τον Χρήστο Μάστορα με τον οποίο εμφανίζεται τα σαββατοκύριακα στο Έναστρον. Ο frontman των Μελισσών λοιπόν ακύρωσε τις τελευταίες εμφανίσεις τους λόγω κάποιου προβλήματος υγείας.

«Συμβαίνει κάτι…» απάντησε ο Σάκης για την ακύρωση των εμφανίσεων του σχήματος και επικρότησε την απόφαση του συναδέλφου του να πει «ναι» στην πρόταση να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην κινηματογραφική βιογραφία του.

«Τέλεια! Ο Χρήστος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, δεν τον έχω δει σαν ηθοποιό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός» σχολίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για τον Γιώργο Νταλάρα και όσα είπε για την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί», ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: «Τι να πω; Μια χαρά, όλα καλά! Αγάπη και ειρήνη!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.