ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο.Σταμούλης: Θα επιστρέψει στο θέατρο 2 μήνες μετά την απώλεια του 11χρονου γιου του

«Είναι χαρά μας να τον έχουμε πάλι κοντά μας, θα είμαστε δίπλα του»

Ο.Σταμούλης: Θα επιστρέψει στο θέατρο 2 μήνες μετά την απώλεια του 11χρονου γιου του

Δύο μήνες μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Ικαρίας, ο Οδυσσέας Σταμούλης φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο.

Η Έφη Ρασσιά και ο Θοδωρής Ρωμανίδης, είπαν μεταξύ άλλων ότι «είναι χαρά μας να τον έχουμε πάλι κοντά μας, θα είμαστε δίπλα του».

Λίγες μέρες πριν, ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις, μετά τον θάνατο του μικρού παιδιού και ανιψιού του. Το πρωί της Τετάρτης (4/10) ο Ισίδωρος Σταμούλης, είπε στην εκπομπή «Πρωινό»: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα».

«Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε… Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα. Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω» συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά ο Οδυσσέας Σταμούλης, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί. Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα» είπε, ο Ισίδωρος Σταμούλης στο Πρωινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.