ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τομ Κρουζ θα παίξει στο… διάστημα!

Ο Τομ Κρουζ θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λάιμαν και θα γυρίσουν ταινία στο διάστημα

Ο Τομ Κρουζ θα παίξει στο… διάστημα!

Ο 60χρονος ηθοποιός Τομ Κρουζ για χάρη κινηματογραφικών ρόλων έχει κάνει τα πάντα. Έχει κάνει «ακροβατικά» και έχει πετάξει μέχρι και ελικόπτερο.

Ο Τομ Κρουζ που σημείωσε για ακόμα μία φορά τεράστια επιτυχία με το σίκουελ του «Top Gun» συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λάιμαν για ένα νέο πρότζεκτ, στο…διάστημα!

Ο ηθοποιός ξεκίνησε να ετοιμάζει το εν λόγω πρότζεκτ λίγο πριν την πανδημία του Covid-19. Σύμφωνα με τη New York Post, εκείνος και ο σκηνοθέτης απευθύνθηκαν στη Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) για να επικοινωνήσουν την ιδέα τους σχετικά με έναν πύραυλο, που θα στείλει τον ηθοποιό στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Νομίζω ότι ο Τομ Κρουζ είναι ο ιδανικός για να πάει τον κόσμο στο διάστημα», αναφέρει η πρόεδρος της UFEG, Ντόνα Λάνγκλεϊ και προσθέτει: «Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Τομ. Θα φέρουμε έναν πύραυλο στον διαστημικό σταθμό και απλώς, θα “πυροβολίσουμε”».

Αποκάλυψε μάλιστα, πως το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στη Γη. Ωστόσο, η δράση κορυφώνεται, όταν ο χαρακτήρας του Κρουζ θα χρειαστεί να ανέβει στο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.