ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι έξι Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν προσεχώς μανούλες

Ta γεννητούρια που θα απασχολήσουν τον καλλιτεχνικό χώρο

Οι έξι Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν προσεχώς μανούλες

Ούτε μία ούτε δύο αλλά έξι διάσημες Ελληνίδες περιμένουν παιδί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο πελαργός εμφανίστηκε ξανά στον χώρο των celebrities. Το προηγούμενο διάστημα η πρώην παίκτρια του «Survivor» Δήμητρα Βαμβακούση, η αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα, η ηθοποιός Γιουλίκα Σκαφιδά, η Κατερίνα Στικούδη, η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή αλλά και η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη έγιναν μανούλες.

Και η λίστα δεν έχει τελειωμό… Ποιες ηθοποιοί, παρουσιάστριες, αθλήτριες και τραγουδίστριες θα γίνουν, λοιπόν, μαμάδες μέσα στο 2024; Αρκετές είναι οι κυρίες της ελληνικής showbiz που θα φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους και θα ανοίξουν ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στη ζωή τους, αυτό της μητρότητας. Η «Εspresso» συγκέντρωσε τα αναμενόμενα γεννητούρια που θα απασχολήσουν τον καλλιτεχνικό χώρο.

● Ντάνη Γιαννακοπούλου

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της σειράς «Ερωτας φυγάς» του ΑΝΤ1 Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η γλυκιά ηθοποιός ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο την κόρη της. «Οταν είδα το υπερηχογράφημα, φώναζα “είναι ίδια εγώ”. Καθυστέρησα να γίνω μητέρα επειδή δεν ήθελα να αφήσω την καριέρα μου. Απολαμβάνω που με αναγνωρίζουν, είναι δικαίωση των κόπων μου. Δεν ξέρω πώς θα είναι η κόρη μου. Πάντως, εγώ είχα υπάρξει αγοροκόριτσο, πολύ πείσμων, διεκδικητική και κάπως αλλόκοτη στις αντιδράσεις μου» είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

● Βασιλική Τρουφάκου

Η ηθοποιός που έκλεψε τις εντυπώσεις ως Τασία στη θεατρική παράσταση «Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας» δίπλα στη Νένα Μεντή δεν βιώνει μόνο επαγγελματικές χαρές, αλλά και προσωπικές. «Η ζωή, το θαύμα της ζωής» έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου στη λεζάντα ανάρτησής της, που συνόδευε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός αναμένεται να φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Εχω μία εύκολη εγκυμοσύνη, οπότε αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει να είναι κάπως έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

● Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η τηλεόραση μπορεί να περιμένει για την «Queen Ντίνα». Εγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η καλλονή παρουσιάστρια, που έχει ήδη έναν γιο, από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον Βλάση, πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδί της. Δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο του μωρού, ούτε ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει. Στα εγκαίνια του νέου ρεστοράν του συζύγου της, «Green Park», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε πει: «Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να λέει ψέματα στον κόσμο, επειδή αρχίζει και φαίνεται η εγκυμοσύνη μου, δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, και εγώ και ο άντρας μου» ανέφερε στις κάμερες. Οταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού, απάντησε: «Ξέρουμε το φύλο εγώ και ο άντρας μου. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς, όμως».

● Βίκυ Κάβουρα

Η ηθοποιός αλλά και επιχειρηματίας μαγιό και αντηλιακών Βίκυ Κάβουρα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετρά πλέον αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, τον καλό ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα. Πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες όπου φοράει ένα μαύρο κορμάκι και ποζάρει αγκαλιάζοντας τρυφερά την κοιλίτσα της, έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο. Αν και έγκυος, δεν σταματά τη γυμναστική με τίποτα.

● Ελενα Τσαγκρινού

Το πρώτο παιδί τους ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους επόμενους μήνες η τραγουδίστρια Ελενα Τσαγκρινού και ο dj Stephan, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η καλλιτέχνις στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τον υπέρηχο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, είχε κάνει και σχετική ανάρτηση: «Ηρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολλή προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ να σταθεροποιήσουμε το μωράκι. Εγώ και ο Κώστας περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν από λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής, που ήταν για εμάς βίαιο και μας στιγμάτισε. Ομως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες. Ερχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς, αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα “αποβολή” και για λίγο απογοητευτήκαμε. Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας».

● Ελισάβετ Σπανού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε πρόσφατα, μέσω μίας δημοσίευσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… Είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω, αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα, λοιπόν. Η χαρά μου φαίνεται. Θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό. Βαθιά ευγνωμοσύνη για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε» έγραψε στο Instagram ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της. Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι. «Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Ακουγα ότι “η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας”. Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά σε τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί» είχε πει η Ελισάβετ Σπανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.