ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι φωτογραφίες της Σ.Βεργκάρα με μπλε λεοπάρ μαγιό που προκάλεσαν «ταραχή» στο Instagram (φώτο)

Χθες ανακοίνωσε ότι θα πάρει διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου

Οι φωτογραφίες της Σ.Βεργκάρα με μπλε λεοπάρ μαγιό που προκάλεσαν «ταραχή» στο Instagram (φώτο)

Η 51χρονη Σοφία Βεργκάρα χθες Δευτέρα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή της εξόρμηση, όπου ποζάρει με ένα μπλε με λεοπάρ μαγιό, καθώς πίνει νερό.

Στη λεζάντα έγραψε: «Τελευταίες ημέρες διακοπών. Ακόμα και όταν έχει τόση ζέστη σ αγαπώ Ραβέλο», αναφερόμενη στον τόπο του ταξιδιού της, το Ραβέλο της Ιταλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο, ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα 17 Ιουλίου, ότι θα πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Η 51χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον 46χρονο επίσης ηθοποιό το 2015 σε μια τελετή στο Palm Beach όπου πολλοί επώνυμοι είχαν δώσει το παρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι των ηθοποιών αποκάλυψε τον χωρισμό του σε μια κοινή δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα PageSix, στην οποία ανέφερε: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.