ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είχαν «μπλεξίματα» με το Νόμο

Πολλές ήταν οι δικαστικές υποθέσεις που επισκίασαν το χώρο του θεάματος

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είχαν «μπλεξίματα» με το Νόμο

Το Χόλιγουντ μπορεί να είναι συνδεδεμένο με τη λάμψη, ωστόσο έχει και μία σκοτεινή πλευρά.

Στη διάρκεια των ετών, πολλές ήταν οι δικαστικές υποθέσεις που επισκίασαν το χώρο του θεάματος, με πιο πρόσφατη την πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντέμπ με την Άμπερ Χερντ, αλλά και των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ.

Ωστόσο, πολλοί από τους διασημότερους ανθρώπους στον καλλιτεχνικό κόσμο, έχουν έρθει αντιμέτωποι με αγωγές πολλών εκατομμυρίων.

Ακολουθούν μερικές δικαστικές υποθέσεις που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ.

1) Kέβιν Σπέισι – Άντονι Ραπ Κέβιν Σπέισι

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Κέβιν Σπέισι και τον Άντονι Ραπείναι σε εξέλιξη.

Ο 62χρονος ηθοποιός του House of Cards κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανηλίκου, με τον Α.Ραπ να κατηγορεί τον Κ.Σπέισι για απόπειρα βιασμού όταν εκείνος ήταν 14 χρονών το 1986 στο Μανχάταν.

2) Σακίρα – Ισπανικό κράτος Σακίρα

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκε και η Σακίρα, καθώς σύμφωνα με εντολή του αρμόδιου δικαστή που εξετάζει την υπόθεσή της, κατηγορείται για φορολογική απάτη ύψους 14,5 εκ. ευρώ.

Η Κολομβιανή σταρ βαρύνεται με 6 κατηγορίες εξαπάτησης σε βάρος του ισπανικού κράτους μεταξύ 2012 και 2014.

3) Σκάρλετ Γιόχανσον – Ντίσνεϊ Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε αγωγή στη Disney για το τρόπο προβολής του «Black Widow»

Παρελθόν αποτελεί η Σκάρλετ Γιόχανσον από τον κόσμο της Ντίσνεϊ μετά την μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός εναντίον του κολοσσού παραγωγής ταινιών.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι η εταιρεία δεν τήρησε τους όρους για την ταινία Black Widow στερώντας της κατ’ αυτόν τον τρόπο έσοδα.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή διέθεσε την ταινία στην streaming υπηρεσία της νωρίτερα από τη συμφωνηθείσα ημερομηνία, με αποτέλεσμα να χαθεί μεγάλο μέρος των κερδών της.

4) Γκουίνεθ Πάλτροου – Κυβερνητικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων Η Γκουίνεθ Πάλτροου κλείνει τα 50 και το «γιορτάζει» με μια γυμνή φωτογραφία στο Instagram

Αντιμέτωπη με το νόμο βρέθηκε το 2018 και η Γκουίνεθ Πάλτροου ως ιδιοκτήτρια της εταιρείας της για ένα αμφιλεγόμενο προϊόν που προώθησε εκείνη τη χρονιά. Πρόκειται για τα αυγά από νεφρίτη.

Η σταρ προέτρεπε τις γυναίκες πελάτισσές της να τοποθετούν τα αυγά στα γεννητικά τους όργανα, ισχυριζόμενη ότι αυτή η διαδικασία θα έφερνε πολλά οφέλη σε γυναικολογικά ζητήματα.

Οι συμβουλές της προκάλεσαν αντιδράσεις αλλά και την άμεση κινητοποίηση του κυβερνητικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής εναντίον της με την κατηγορία για ψευδείς ισχυρισμούς σε θέματα υγείας.

Τελικά η Γκ.Πάλτροου κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 145.000 δολαρίων και να επιστρέψει το ποσό σε όσους είχαν ήδη αγοράσει τα αυγά νεφρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.