Ολα τα βλέμματα πάνω στη Μαντόνα: Φιλησε στο στόμα την ράπερ Tokischa πάνω στην σκηνή (βίντεο)

Η «βασίλισσα της ποπ» γιόρτασε το Pride και έδωσε συναυλία στην Νέα Υόρκη

Ολα τα βλέμματα πάνω στη Μαντόνα: Φιλησε στο στόμα την ράπερ Tokischa πάνω στην σκηνή (βίντεο)

Η Μαντόνα για ακόμα μία φορά συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς για να γιορτάσει τον μήνα Pride, αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα με την ράπερ Tokischa, την στιγμή που τραγουδούσαν μαζί πάνω στην σκηνή.

Συγκεκριμένα, η «βασίλισσα της ποπ» έδωσε συναυλία στην Νέα Υόρκη, το βράδυ της Πέμπτης, σε ένα σόου που ήταν πλούσιο από queer στοιχεία, ενώ μεταξύ άλλων περιλάμβανε και drag queen performances.

Εκεί λοιπόν και με αφορμή τον μήνα του Pride, η 63χρονη τραγουδίστρια φίλησε στο στόμα, την ράπερ Tokischa, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η Tokischa είναι από τις τραγουδίστριες – σύμβολα της σεξουαλικής ελευθερίας, που υποστηρίζουν το queer στοιχείο. «Είμαι πολύ χυδαία στους στίχους μου και όλα όσα εκφράζω είναι πολύ αληθινά. Οι άνθρωποι ταυτίζονται με όλα αυτά», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.