«Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω»

Η Ορθούλα Παπαδάκου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και βγήκε νικήτρια, την απώλεια του 27χρονου ανιψιού της, αλλά και το τι σημαίνει το μονόπετρο που φοράει.

«Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία», είπε αρχικά η πρώην καλαθοσφαιρίστρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, καθώς είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας: «Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή».

Μιλώντας για το μονόπετρο στο χέρι της, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε γελώντας πως «το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα», προσθέτοντας ότι «είναι ένα δώρο από τη μαμά μου».

Για την προσωπική της ζωή και τις σκέψεις να προχωρήσει στην υιοθεσία ενός παιδιού, δήλωσε: «Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου. Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του».

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε: «Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω. Στην αρχή, όταν βγήκα από το παιχνίδι μετά από δύο μήνες, επηρεάστηκα από το χαμό που γινόταν, αλλά με προσγείωσε ο αδελφός μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, μίλησε και για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε, όταν έφυγε από τη ζωή ο ανιψιός της: «Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες»