ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όταν ο Μάθιου Πέρι μιλούσε για την κεταμίνη: «Δεν ήταν για μένα – Ένιωθα σαν να πέθαινα»

«Το να παίρνεις κεταμίνη είναι σαν να σε χτυπούν στο κεφάλι με ένα γιγάντιο χαρούμενο φτυάρι»

Όταν ο Μάθιου Πέρι μιλούσε για την κεταμίνη: «Δεν ήταν για μένα – Ένιωθα σαν να πέθαινα»

Την ώρα που σύμφωνα με το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα ο θάνατος του Μάθιου Πέρι οφείλεται σε λήψη κεταμίνης, τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο ηθοποιός είχε κάνει αναφορά μέσα στα απομνημονεύματα του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» στην ουσία που οδήγησε στον θάνατό του.

«Η κεταμίνη ήταν ένα πολύ δημοφιλές ναρκωτικό του δρόμου τη δεκαετία του 1980. Υπάρχει μια συνθετική μορφή του τώρα και χρησιμοποιείται για δύο λόγους: για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην κατάθλιψη», έγραφε στο βιβλίο του ο αγαπημένος τηλεοπτικός «Τσάντλερ».

«Έχει γραμμένο το όνομά μου παντού, μπορούν κάλλιστα να το ονομάσουν “Μάτι”», ανέφερε, εξηγώντας ότι έπαιρνε κεταμίνη έχοντας δεμένα μάτια και ακούγοντας μουσική. Μάλιστα, δεν έκρυβε ότι συχνά «ένιωθα σαν να πέθαινα».

«Σκεφτόμουν “Α έτσι είναι όταν πεθαίνεις”. Ωστόσο συνέχιζα να το παίρνω γιατί ήταν κάτι διαφορετικό και οτιδήποτε διαφορετικό είναι καλό», εξομολογούνταν ο Μάθιου Πέρι και δεν έκρυβε ότι «το να παίρνεις κεταμίνη είναι σαν να σε χτυπούν στο κεφάλι με ένα γιγάντιο χαρούμενο φτυάρι. Αλλά το hangover ήταν βαρύ και επισκίαζε το φτυάρι. Η κεταμίνη δεν ήταν για μένα».

«Θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που έζησε καλά, αγάπησε πολύ, ήταν σε μια αναζήτηση και το πρώτο και κύριο πράγμα που ήθελε να κάνει είναι να βοηθάει τους ανθρώπους. Αυτό θέλω», είχε αναφέρει στο podcast «Q with Tom Power» τον Νοέμβριο του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος έρθει σε μένα και μου πει, “Δεν μπορώ να σταματήσω να πίνω, μπορείς να με βοηθήσεις;” Μπορώ να πω “ναι” και να το κάνω», εξομολογούνταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.