ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Όταν ο Β.Καρράς τραγουδούσε «Μακεδονία ξακουστή» και έλεγε «η Μακεδονία είναι εδώ» (βίντεο) 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Όταν ο Β.Καρράς τραγουδούσε «Μακεδονία ξακουστή» και έλεγε «η Μακεδονία είναι εδώ» (βίντεο) 

Ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Με αφορμή τον θάνατό του, πολλά βίντεο από την πορεία του γίνονται viral από χθες με τον κόσμο να θυμάται πολλά από όσα έχει κάνει και έχει πει. Γέννημα – θρέμμα Μακεδόνας, το 2018 ο γνωστός καλλιτέχνης είχε πάρει θέση με αφορμή τα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την «Συμφωνία των Πρεσπών» που είχε βγάλει στον δρόμο χιλιάδες κόσμου τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ξημερώματα της 22ας Ιανουαρίου του 2018 ο Βασίλης Καρράς ξεσήκωσε τους θαμώνες του Stage Live που τραγουδούσε τότε στην Θεσσαλονίκη με το «Μακεδονία Ξακουστή». «Ένα μήνυμα μόνο, η Μακεδονία είναι εδώ», είχε πει εν μέσω αποθέωσης ο λαϊκός τραγουδιστής εκείνο το βράδυ μετά την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη και ένα βράδυ πριν πάρει την σκυτάλη η Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.