ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Φιλιππίδης: Έγινε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του για 75.601 ευρώ

Σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Π.Φιλιππίδης: Έγινε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του για 75.601 ευρώ

Ξανά σε πλειστηριασμό βγήκε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας για μόλις 75.601 ευρώ.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε για δυο απόπειρες βιασμού αλλά αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό.

Αυτή τη φορά «χτυπήθηκε» από έναν πλειστηριασμό κατοικίας τους στο Σοφικό Κορινθίας. Σύμφωνα με τον Alpha, το σπίτι δόθηκε προς 75.601 ευρώ, μόλις ένα ευρώ περισσότερο από την τιμή εκκίνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.