
Ο Πέτρος Ιακωβίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης (11/11) αποκάλυψε ότι αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής μετά από μια κινηματογραφική στιγμή με τον Τόλη Βοσκόπουλο που τον σημάδεψε.
«Έγινα τραγουδιστής επειδή είδα σε μία ελληνική ταινία τον Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδάει το “Γλυκά πονούσε το μαχαίρι”.
Δεν είχα τη χαρά να τον γνωρίσω από κοντά. Μετά είχα μεγάλη καψούρα, “αρρώστια” με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά. Είμαστε και από διπλανά χωριά», δήλωσε.
Παράλληλα ανέφερε ότι: «Ξεκίνησα να γράφω μουσική 15 ετών. Αν έδινα μια συμβουλή στον εαυτό μου τότε, νομίζω ότι θα του έλεγα να μην είναι τόσο εγωιστής με τους συνεργάτες του. Μεγαλώνοντας, βέβαια, μαθαίνουμε από τα λάθη μας».
Στη συνέχεια, μίλησε για τη μουσική του διαδρομή, τις επιρροές του, αλλά και για τις προσωπικές του αναζητήσεις μέσα στον χώρο. Αναφερόμενος στη δύναμη που αντλεί από το κοινό, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πρόσφατα συγκινήθηκε βαθιά από ένα βίντεο που έγινε viral, με έναν μικρό θαυμαστή του να εκφράζει την αγάπη του.
«Ξύπνησα ένα πρωί και είχα 30 μηνύματα που μου έγραφαν να δω ένα βίντεο με τον μικρό Θανάση, που έλεγε ότι είμαι ο αγαπημένος του τραγουδιστής. Αμέσως κανόνισα να βρεθούμε, με έκανε ευτυχισμένο», σημείωσε.
Αναφερόμενος σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που έχει ζηλέψει, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το “Πάρε με απόψε αγκαλιά” του Νίκου Κουρκούλη, το “Τη σκότωσα γιατί την αγαπούσα” του Στράτου Διονυσίου, το “Όταν τα χρόνια σου περάσουν” του Βασίλη Καρρά, το “Ωραιότερο Πλάσμα” του Λευτέρη Πανταζή και το “Πριν χαθεί το όνειρό μας” του Βοσκόπουλου».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.