ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Κονδυλάτος για τελικό «Survivor All Star»: «Ήταν μια επώδυνη εμπειρία – Υποχρεώθηκα να πάω λόγω του συμβολαίου»

«Με έβαζαν να παίζω με τους νικητές του Survivor, με τον Σ.Σχίζα και τον Σ.Κατσούλη και μετά μου έλεγαν ότι δεν είμαι καλός

Π.Κονδυλάτος για τελικό «Survivor All Star»: «Ήταν μια επώδυνη εμπειρία – Υποχρεώθηκα να πάω λόγω του συμβολαίου»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τον τελικό του «Survivor All Star», αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος δεν ήθελε να παρευρεθεί, αλλά ήταν δεσμευμένος λόγω συμβολαίου.

«Ήταν μια επώδυνη για μένα εμπειρία. Και μην πει κανείς “Τότε, γιατί πήγες;”. Υποχρεώθηκα να πάω, γιατί μου είπαν ότι “Εχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και πρέπει να έρθεις”, δεν ήθελα να πάω. Ήταν μια πολύ άβολη βραδιά, εγώ δεν ήθελα να είμαι. Εάν είχα τη δυνατότητα, δεν θα πήγαινα», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι ο παίκτης που ήμουν ο λιγότερο επιθυμητός στην ομάδα μου, με έβγαλαν από την πρώτη εβδομάδα.

Με έβαζαν να παίζω με τους νικητές του Survivor, με τον Στάθη Σχίζα και τον Σάκη Κατσούλη και μετά μου έλεγαν ότι δεν είμαι καλός. Εγώ είμαι παίκτης ριάλιτι και το είχα πει στην παραγωγή».

«Και μετά με βγάλανε ότι αγωνιστικά δεν ήμουν καλός, όταν υπάρχει τόση τοξικότητα – και πολύ σωστά το είπε ο Στάθης και του είπε ο Σάκης: “Μα τι είναι αυτά” – εκ του αποτελέσματος φαίνεται αν υπήρξε τοξικότητα και αν το κλίμα ήταν υγιές και από το γεγονός ότι το κοινό φέτος δεν έδειξε την προτίμησή του», ανέφερε στο τέλος ο Περικλής Κονδυλάτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φώτο: NDP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.