ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Π.Κωστίδου: Πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα το «κορίτσι του καιρού» (φωτό)

Ετοιμάζεται να πάρει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία

Π.Κωστίδου: Πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα το «κορίτσι του καιρού» (φωτό)

Η Πετρούλα Κωστίδου που παρουσίαζε το δελτίο καιρού στο Star, γεμάτη τσαχπινιά φέρεται πως έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και ετοιμάζεται να πάρει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία.

Το «κορίτσι του καιρού» θα γίνει 35χρονών τον Φεβρουάριο κι έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στις σπουδές της, αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η μητέρα της Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη, που ζει μόνιμα στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, μιλάει για πρώτη φορά στην εφημερίδα «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της. Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη είναι πρόεδρος σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης στην Ελλάδα, το οποίο ονομάζεται «Μονοπάτια και Στόχοι», όπου η Πετρούλα Κωστίδου είναι εθελόντρια και βοηθάει με την ψυχή της το σωματείο με προσφορά και αλληλεγγύη, αν και μακριά, όποτε της ζητηθεί βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.