ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Παντελίδης: Η οικογένειά του κατέθεσε αγωγή κατά της Περιφέρειας Αττικής – Ζητά 1,7 εκατομμύρια ευρώ

Μία από τις λάμες της κουπαστής ήταν που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή

Π.Παντελίδης: Η οικογένειά του κατέθεσε αγωγή κατά της Περιφέρειας Αττικής – Ζητά 1,7 εκατομμύρια ευρώ

Αγωγή κατά της Περιφέρειας Αττικής θα καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 και του στέρησε τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό για πρώτη φορά από από τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια Παντελίδη έχει καταθέσει αγωγή «μαμούθ» ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Περιφέρειας Αττικής.

Μιλώντας στο Open, o δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας διευκρίνισε πως η αγωγή στην Περιφέρεια κατατέθηκε καθώς – σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται – μία από τις λάμες της κουπαστής στο σημείο του δυστυχήματος προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή.

«Ο θανάσιμος τραυματισμός του Παντελίδη προήλθε από μία μπάρα, η οποία εισήλθε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάθε Περιφέρεια έχει την ευθύνη και για την κατασκευή και για την επίβλεψη και για τη συντήρηση. Η συγκεκριμένη μπάρα ήταν φθαρμένη, ήταν με βάση τις πραγματογνωμοσύνες που έχουμε κάνει, σε λάθος ύψος, εξείχε ένα σίδερο με αποτέλεσμα όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο συγκεκριμένο σημείο, αντί να το κρατήσει η μπάρα, πέρασε στο αυτοκίνητο το σίδερο, σκοτώνοντας τον τραγουδιστή» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ένα σίδερο δεν ήταν στη θέση του, δεν ήταν ομοιόμορφα φτιαγμένη η κατασκευή. Δεν είναι, πάντως, η πρώτη που έχουμε ανάλογες περιπτώσεις και η ευθύνη, βάσει αρμοδιοτήτων, αλλάζει ανάμεσα στους Δήμους και στην Περιφέρεια» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.