ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παίκτρια – «φωτιά» του «Love Island» θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision (φωτό & βίντεο)

Η Αντιγόνη Μπάξτον συμμετείχε στη βρετανική εκδοχή του reality

Παίκτρια – «φωτιά» του «Love Island» θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision (φωτό & βίντεο)

Την Ελλάδα στη Eurovision θέλει να εκπροσωπήσει η Ελληνοκύπρια Αντιγόνη Μπάξτον, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη βρετανική εκδοχή του reality «Love Island».

Μάλιστα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 26χρονη, έχει στείλει τρία τραγούδια και αναμένει να πάρει το «πράσινο φως» για να τραγουδήσει στη σκηνή του Λίβερπουλ, όπου θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2023.

«Υποβάλλω τρία τραγούδια αλλά ένα συγκεκριμένα είναι το αγαπημένο μου. Είναι ένα up-tempo, δυνατό, φλογερό και ρομαντικό κομμάτι με ελληνικό και αγγλικό στίχο. Ο συνδυασμός μοντέρνων ήχων και παραγωγής Hip-hop με ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες είναι το στυλ μου», ανέφερε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είμαι τόσο περήφανη για τις ελληνικές μου ρίζες και στόχος μου ως μουσικός είναι να μοιράζομαι τους ελληνικούς ήχους και τον πολιτισμό με τον κόσμο. Καθώς η Eurovision διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζω, θα ήταν τιμή μου να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βάση μου εδώ για να αναδείξω τη χώρα που εκπροσωπώ», πρόσθεσε η ίδια. 306213012_118289320867937_7562442799280661791_n

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η Α.Μπάξτον έχει διαγράψει ήδη μία πορεία στο χώρο της μουσικής, ενώ στα 20 της υπέγραψε με τη δισκογραφική του Darcus Beese, που είχε συνεργαστεί για χρόνια με την Έιμι Γουάινχαουζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.