«Έστελνα φωτογραφίες στη μαμά μου και πάθαινε σοκ με την εμφάνιση μου! Δεν με αναγνώριζε»

Ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τον χωρισμό του, τις ερωτικές σκηνές, αλλά και την περίοδο που η μητέρα του δεν τον αναγνώριζε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω συνεργαστεί με αυστηρούς σκηνοθέτες. Νομίζω πως ισχύει το «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις». Θεωρώ ότι αυτή είναι μια λίγο παλιομοδίτικη συμπεριφορά που κάποτε επικρατούσε στο ελληνικό θέατρο.

Είχα αναφερθεί και στη συνεργασία μου με τον Στάθη Λιβαθινό. Οι οπτικές, οι τακτικές, οι μέθοδοι έχουν αλλάξει σήμερα και δεν μπορούν να είναι οι ίδιες».

«Όταν εγώ μίλησα, ήταν μια περίοδος πολύ έντονης αναμόχλευσης γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή βρέθηκα και γω στη θέση που μου απαιτήθηκε να πάρω και γω τη θέση μου όπως και έγινε. Υπήρχαν αντιδράσεις φυσικά αλλά κυρίως ήταν πολύ θετικές».

«Το μεγαλύτερο δέλεαρ για να βρεθώ στην παραγωγή που γυρίστηκε στο Ιράν ήταν το καλλιτεχνικό και όχι τόσο το οικονομικό παρότι αμείφθηκα καλά» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Έστελνα φωτογραφίες στη μαμά μου και πάθαινε σοκ με την εμφάνιση μου! Δεν με αναγνώριζε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!