ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάρις Χίλτον: Προσέλαβε 7 ομάδες ντετέκτιβ για να βρουν το σκυλάκι της – «Οργώνουν» την περιοχή με drones

 Το σκυλάκι της, που ακούει στο όνομα Diamond Baby, εξαφανίστηκε από το σπίτι της

Πάρις Χίλτον: Προσέλαβε 7 ομάδες ντετέκτιβ για να βρουν το σκυλάκι της – «Οργώνουν» την περιοχή με drones

Επτά διαφορετικές ομάδες ντετέκτιβ, προκειμένου να εντοπίσουν το σκυλάκι της που έχει χαθεί, προσέλαβε η Πάρις Χίλτον.

Το σκυλάκι της, που ακούει στο όνομα Diamond Baby, ράτσας τσιουάουα εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης από το σπίτι της.

«Έκανα μια φωτογράφιση στο σπίτι και ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε», ανέφερε η ίδια.

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω. Όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια της.

Ήδη οι ομάδες των ντετέκτιβ με drones «οργώνουν» όλη την γειτονιά του Μαλιμπού, όπου βρίσκεται η αξίας 8,4 εκατομμυρίων βίλα της Πάρις Χίλτον, για να βρουν την Diamond Baby.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι το έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email [email protected]», έγραψε στο Instagram της η Πάρις Χίλτον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.