ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

People’s Choice Awards: Η σέξι εμφάνιση της Σίντνεϊ Σουίνι στο κόκκινο χαλί (βίντεο)

Η ηθοποιός αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

People’s Choice Awards: Η σέξι εμφάνιση της Σίντνεϊ Σουίνι στο κόκκινο χαλί (βίντεο)

Η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι έδωσε το «παρών» στα βραβεία «People’s Choice» και ξεχώρισε.

Η ηθοποιός έκανε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Επέλεξε ένα έντονο κόκκινο, μάξι και στενό φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα κάτω και το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ σε γήινες αποχρώσεις.

Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί, πόζαρε για τους παπαράτσι ενώ φωτογραφήθηκε και με θαυμαστές της που την αποθέωναν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Σουίνι ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Γκλεν Πάουελ στην ταινία «Anyone but You» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους.

Οι δυο τους συνόδευσαν τη Νατάσα Μπέντινγκφιλντ στο τραγούδι «Unwritten» που ακούγεται σε πολλές σκηνές της ταινίας και έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.