ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του στο Ψυχικό

Τιμή εκκίνησης είχε τις 645.000 ευρώ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του στο Ψυχικό

Σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου, επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τις 645.000 ευρώ, η μεζονέτα, στην οποία έμενε από το 2005 ο Πέτρος Φιλιππίδης με την οικογένειά του στο Ψυχικό.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δε συνέβη, καθώς ο πλειστηριασμός ανεστάλη, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Εμείς εδώ χθες είχαμε φιλοξενήσει τις δηλώσεις του κυρίου Δημητρακόπουλου, που είναι ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος ουσιαστικά απηύθυνε μια έκκληση μέσα από την εκπομπή μας για να πάρει αναβολή ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη, ώστε να μη γίνει σήμερα, στις 11 που είχε προγραμματιστεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω είναι ότι ο πλειστηριασμός δεν θα γίνει τελικά σήμερα, έχει πάρει αναστολή. Μιλάμε για το σπίτι στο Ψυχικό, στο οποίο ζούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης με την οικογένειά του από το 2005», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.