ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποια Ηλιάνα; – Ο Snik και η νέα του σύντροφος ποζάρουν για την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στη Σαντορίνη

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο κυκλαδίτικο νησί

Ποια Ηλιάνα; – Ο Snik και η νέα του σύντροφος ποζάρουν για την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στη Σαντορίνη

Το τελευταίο διάστημα ο Snik φαίνεται πως περνάει πολύ καλά στην προσωπική του ζωή κι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας Ιωαννίδου.

Μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο γνωστός τράπερ φαίνεται πως γύρισε σελίδα στη ζωή του.

Οι δυο τους μάλιστα, βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στη Σαντορίνη. Ο Snik βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί για επαγγελματικούς λόγους και η αγαπημένη του φρόντισε να τον συνοδεύσει, προκειμένου να εκμεταλλευτούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο που έχουν.

Η μελαχρινή κοπέλα δημοσίευσε μάλιστα, το πρώτο τους κοινό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, ο τράπερ και η Γιώτα Ιωαννίδου πόζαραν αγκαλιασμένοι μπροστά από ένα ελικόπτερο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
290905349_391855556114758_8187100527350595790_n
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.