ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ποιος ξυλοδαρμός; – Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα ξαναβρήκε με τη σύντροφό του μετά την καταγγελία

«Έλα, σε παρακαλώ, φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά» είπε σε δημοσιογράφο, έξω από τη δικαστική αίθουσα

Ποιος ξυλοδαρμός; – Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα ξαναβρήκε με τη σύντροφό του μετά την καταγγελία

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες το πρωί της Τρίτης, για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού αλλά αυτή τη φορά «έκαναν τους Κινέζους» μιας και από ότι είπαν… τα ξαναβρήκαν.

Η μνηστή του είχε καταγγείλει τον make up artist για σωματική βία, σε καβγά που είχαν.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της στην εκπομπή «Super Kατερίνα», αν και έχουν γίνει εκατέρωθεν μηνύσεις, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού.

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι και καταλάγιασαν τα πάθη», ανέφερε ο δικηγόρος.

Κατά την είσοδό του στη δικαστική αίθουσα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπάθησε αρχικά, να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες. Τελικά, δήλωσε πως εκείνος και η μνηστή του τα έχουν ξαναβρεί και δεν υπάρχει κάποιο θέμα προς διευθέτηση.

«Ξυλοδαρμός; Σε ποιο παραμύθι; Έλα, σε παρακαλώ, φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά. Εννοείται, τα έχουμε ξαναβρεί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της εκπομπής, το ζευγάρι αντάλλαξε κι ένα φιλί στην αίθουσα.

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «παραμύθια της Χαλιμάς», ενώ σημείωσε πως το ζευγάρι «παίζει» με πολύ σοβαρά θέματα, όπως αυτό της κακοποίησης, απλά και μόνο έχοντας ως σκοπό την προβολή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.