ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρίγκιπας Χάρι – Μ.Μαρκλ: Το δημόσιο φιλί που αντάλλαξαν σε αγώνα πόλο για να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας τους

Ο αγώνας πόλο βιντεοσκοπήθηκε από ένα τηλεοπτικό συνεργείο του Netflix

Πρίγκιπας Χάρι – Μ.Μαρκλ: Το δημόσιο φιλί που αντάλλαξαν σε αγώνα πόλο για να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας τους

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το φιλί που αντάλλαξαν δημόσια ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε μια εκδήλωση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebale στο Μαϊάμι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εντοπίστηκαν να χαμογελούν και να περπατούν χέρι -χέρι πριν από τον αγώνα πόλο με άλογα του Χάρι για τη συγκέντρωση χρημάτων στη Φλόριντα. Το ζευγάρι φορούσε ανοιχτόχρωμα ρούχα και έδειχνε απίστευτα χαλαρό στην εκδήλωση Royal Salute Polo Challenge στο Wellington την Παρασκευή.

Το Sentebale Polo Cup διεξάγεται κάθε χρόνο για την ενίσχυση της Sentebale, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που συνίδρυσε ο Χάρι το 2006 και η οποία στηρίζει νέους και παιδιά που ζουν στη νότια Αφρική. Για την εκδήλωση, ο Χάρι ήταν αρχηγός της ομάδας Royal Salute Sentebale Team εναντίον της ομάδας Grand Champions Team, με την ομάδα του να κερδίζει θριαμβευτικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η ομάδα του κέρδισαν με 3-1, με τον Δούκα μάλιστα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Μετά τη νίκη, η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε στον σύζυγό της ένα μεγάλο δημόσιο φιλί για να γιορτάσει τη νίκη του.

Το φιλί ήρθε την ώρα που ο αγώνας πόλο βιντεοσκοπήθηκε από ένα τηλεοπτικό συνεργείο του Netflix για την επερχόμενη σειρά του Δούκα του Σάσεξ εν μέσω της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του ζευγαριού με την πλατφόρμα streaming.

Μέσα στην εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι το πόλο θα είναι το θέμα μιας νέας σειράς του Netflix, στην οποία ο Δούκας και η Δούκισσα θα ενεργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι Sussexes ετοιμάζονται να εργαστούν σε δύο ξεχωριστές σειρές πραγματικών γεγονότων, με τη μία να αφορά τον κόσμο του επαγγελματικού πόλο.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά πόλο θα γυριστεί «κυρίως στο U.S. Open Polo Championship στο Wellington της Φλόριντα, στο The USPA National Polo Center», με τη σειρά να εξερευνά τον κόσμο του αθλήματος, «το οποίο είναι γνωστό κυρίως για την αισθητική και την κοινωνική του σκηνή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από μια σειρά για το πόλο, θα υπάρξει και μια άλλη που θα γιορτάζει «τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας», με επικεφαλής τη Μέγκαν Μαρκλ. Η ανακοίνωση αυτής της σειράς lifestyle έρχεται λίγο μετά τα αποκαλυπτήρια της νέας μάρκας της Δούκισσας American Riviera Orchard, η οποία φημολογείται ότι θα πουλάει αντικείμενα διακόσμησης σπιτιού και καρυκεύματα μαγειρικής, μεταξύ πολλών άλλων προϊόντων.Μέγκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.