ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρώην σύζυγος Γ.Μπιθικώτση: «Η διατροφή που δίνει είναι πενιχρή – Δεν παίρνεις ούτε γάλα»

«Το παιδάκι έχει να τον δει έναν χρόνο και αυτό το γνωρίζει ο δικηγόρος του - Όλοι ξέρουν τι γίνεται»

Πρώην σύζυγος Γ.Μπιθικώτση: «Η διατροφή που δίνει είναι πενιχρή – Δεν παίρνεις ούτε γάλα»

Η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Ελένη Τσιριγκάκη, με νέες της δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά στη διατροφή που δίνει ο τραγουδιστής για την κόρη του, τονίζοντας πως «είναι πενιχρή και δεν παίρνεις ούτε γάλα».

«Θα ήθελα να δώσω μια απάντηση όσον αφορά στη διατροφή του παιδιού μου, η οποία είναι πενιχρή και δεν παίρνεις ούτε γάλα.

Ναι μου την δίνει αν και ο ίδιος ο δικηγόρος του εξεπλάγην όταν άκουσε τα χρήματα που βάζει και τον ρώτησε μπροστά μου “Πώς θα ζήσει η γυναίκα ρε άνθρωπε με αυτά τα χρήματα;”, η απάντησή του ήταν “τόσα έχω”.

Το παιδάκι έχει να τον δει έναν χρόνο και αυτό το γνωρίζει ο δικηγόρος του. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Δεν έχω θυμό, ούτε μου αρέσει η λέξη εκδίκηση. Αλλά η δικαίωση» δήλωσε η Ελένη Τσιριγκάκη στο Happy Day.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη η βάφτιση της κόρης τους. Το μυστήριο, όμως, έγινε με την απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του πατέρα της νεοφώτιστης Μελίνας.

«Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της» – είπε μεταξύ άλλων – με τον δικηγόρο του τραγουδιστή Απόστολο Λύτρα να δηλώνει την Τρίτη (10/10):

«Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα “η απέναντι πλευρά” αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» συμπλήρωσε ο ποινικολόγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.