ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Πάτινσον: Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαιώθηκε όταν με την αρραβωνιαστικιά του έκαναν μία οικογενειακή βόλτα στο Λος Άντζελες

Ρ.Πάτινσον: Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ έγιναν πρόσφατα για πρώτη φορά γονείς.

Το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαιώθηκε όταν οι τρεις τους πλέον έκαναν μία οικογενειακή βόλτα στο Λος Άντζελες πριν μερικές ημέρες.

Ο 37χρονος Robert Pattinson είχε αναλάβει να σπρώχνει το καροτσάκι με το βρέφος ενώ στο πλευρό του είχε την 32χρονη αγαπημένη του.

Η Suki εθεάθη δημόσια για τελευταία φορά στις 24 Φεβρουαρίου οπότε και βρήκε για βόλτα με τον διάσημο σύντροφό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και κρατούν έκτοτε χαμηλούς τόνους αναφορικά με τη σχέση τους.

Η Σούκι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Νοέμβριο οπότε και εμφανίστηκε στη σκηνή ενός μουσικού φεστιβάλ στο Μεξικό. «Νόμιζα πως θα φορούσα κάτι φανταχτερό σήμερα για να σας αποσπάσω την προσοχή από αυτό που γίνεται», είπε η τραγουδίστρια ενώ ταυτόχρονα έδειχνε την κοιλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ExtraTV (@extratv)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.