ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Χαραλαμπίδης για Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει – Τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι»

«Χύθηκε πάρα πολύ αίμα και έγιναν μεγάλοι αγώνες για να μην δικάζουμε σε λαϊκά δικαστήρια

Ρ.Χαραλαμπίδης για Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει – Τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης τόνισε σχετικά με τον ηθοποιό σε ερώτηση δημοσιογράφων: «Κοιτάξτε, χύθηκε πάρα πολύ αίμα και έγιναν μεγάλοι αγώνες για να μην δικάζουμε σε λαϊκά δικαστήρια. Πάντα το έλεγα, από την αρχή, ότι πρέπει να περιμένουμε την δικαιοσύνη και η δικαστική αρχή είναι ανεξάρτητη. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει».

Δεν με ενδιαφέρει το θέμα Φιλιππίδη, τόνισε η Τραϊάνα Ανανία

Η Τραϊάνα Ανανία που βρέθηκε στην πρεμιέρα της ίδιας παράστασης τόνισε σε σχετική ερώτηση για το Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Νομίζω ότι μας ενδιαφέρει όλους ο αγώνας που δίνουμε τώρα οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες για το διάταγμα. Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει γίνει τελευταία και γι’ αυτό δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Αλλά σίγουρα είμαι με τα κορίτσια, όπως και να έχει»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.