ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Ραγίζει καρδιές» η Ρούλα Κορομηλά για τον Βασίλη Καρρά: «Απόψε κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου»

«Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικός σε όλο τον κόσμο» τόνισε η ίδια

«Ραγίζει καρδιές» η Ρούλα Κορομηλά για τον Βασίλη Καρρά: «Απόψε κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου»

Το δικό της «αντίο» στον Βασίλη Καρρά είπε με ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο από παλαιότερες εκπομπές της με χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν και καλεσμένο τον τραγουδιστή έγραψε μεταξύ άλλων: «Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικός σε όλο τον κόσμο. Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου».

Δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά:

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χριστούγεννα στο Μπράβο χωρίς τον Βασίλη Καρρά δεν έγιναν ποτέ. Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικός σε όλο τον κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, τις συμβουλές, τα γέλια στα παρασκήνια, την λαχτάρα του με με βλέπει χαρούμενη, την στήριξη κάθε φορά που τον είχα ανάγκη να βγει στην εκπομπή. Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.