ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρέι Λιότα: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού ένα χρόνο μετά την ξαφνική απώλειά του

Έναν χρόνο μετά τη ξαφνική απώλεια του θρυλικού ηθοποιού έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας ο λόγος που «έφυγε» από τη ζωή

Ρέι Λιότα: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού ένα χρόνο μετά την ξαφνική απώλειά του

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του διάσημου ηθοποιού Ρέι Λιότα, έναν χρόνο μετά το θάνατό του.

Ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός πέθανε από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια και υγρό στους πνεύμονες, γνωστό ιατρικά ως πνευμονικό οίδημα.

Ο πρωταγωνιστής του «Goodfellas» έφυγε από τη ζωή στις 26 Μαΐου σε ηλικία 67 ετών, ενώ έπασχε επίσης και από αθηροσκλήρωση, η οποία είναι στένωση των αρτηριών.

Σε έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ, οι γιατροί κατηγοριοποίησαν τον τρόπο θανάτου ως φυσική και μη βίαιη αναπνευστική ανεπάρκεια, πνευμονικό οίδημα και οξεία καρδιακή ανεπάρκεια.

Τότε είχε ανακοινωθεί ότι πέθανε στον ύπνο του σε ξενοδοχείο της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας. Απεβίωσε λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας «Dangerous Waters». shutterstock_51739798

Στο κτίριο είχε σπεύσει ομάδα έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν ο Λιότα δεν μπόρεσε να σωθεί, με τη σορό του να μεταφέρεται στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Σάντο Ντομίνγκο.

Ο Λιότα ήταν καπνιστής, αλλά άρχισε να εμφανίζεται σε διαφημίσεις για το Chantix – μια μάρκα που διαχειρίζεται η Pfizer – το 2018, με μία από αυτές να λέει: «Προσπαθούσα να κόψω το κάπνισμα για χρόνια μόνος μου. Δεν μπορούσα να το κάνω. Χρειαζόμουν βοήθεια».

Ο ξαφνικός θάνατός του συγκλόνισε τους θαυμαστές του, καθώς τα τελευταία χρόνια ξεκινούσε μια τεράστια ανάκαμψη της καριέρας του, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τάρον Έτζερτον στην ταινία «Black Bird» το 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καταξιωμένος ηθοποιός άφησε πίσω του την αρραβωνιαστικιά του, καθώς και την κόρη του, ηλικίας 23 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.