ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες»

Παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για όλα

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες»

Στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος ο Ρένος Χαραλαμπίδης και ένα σχόλιο που έκανε στην παρουσιάστρια συζητήθηκε σχετικά με το εάν ήταν σεξιστικό προς εκείνη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ζήτησε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην τον διακόπτει. Τότε η Τζένη Μελιτά είπε πως ο καλεσμένος έχει δίκιο και πρέπει να ολοκληρώσει, με τον ηθοποιό να της απαντά: «Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω». Με τη σειρά της, η Τζένη Μελιτά του απάντησε πως αυτό που είπε αγγίζει τα όρια του σεξιστικού.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σχετικά με αυτό:

«Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι’ αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο, λέγοντας αυτό που πιστεύω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.