ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

«Έφυγε» από την ζωή ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Ρίτσαρντ Λιούις

Πέθανε στα 76 του χρόνια

«Έφυγε» από την ζωή ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Ρίτσαρντ Λιούις

Σε ηλικία 76 ετών πέθανε ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Λιούις, ο κωμικός που πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Λάρι Ντέιβιντ στο «Curb Your Enthusiasm».

Ο Λιούις ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον και αποσύρθηκε από την κωμωδία. Πρόσφατα εμφανίστηκε στη 12η σεζόν του «Curb Your Enthusiasm», που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο HBO.

Το 2021, ο Λιούις ανακοίνωσε ότι δεν θα εμφανιζόταν στην 11η σεζόν της σειράς, προκειμένου να αναρρώσει από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξέπληξε τους τηλεθεατές επιστρέφοντας στο πλατό για ένα επεισόδιο της 11ης σεζόν, λέγοντας τότε στο Variety: «Όταν μπήκα μέσα και χειροκρότησαν, ένιωσα υπέροχα. Στον Λάρι δεν αρέσει να αγκαλιάζεται, και με αγκάλιασε και μου είπε πόσο χαρούμενος ήταν αφού γυρίσαμε τη σκηνή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.