ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο εγγονός του σε ηλικία μόλις 20 ετών

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο εγγονός του σε ηλικία μόλις 20 ετών

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο γνωστός ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο καθώς ο εγγονός του Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, πέθανε σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η κόρη του σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Ντρένα Ντε Νίρο, αποκάλυψε σήμερα (3.7.2023) πως ο 20χρονος γιος της και εγγονός του διάσημου ηθοποιού πέθανε.

Η υιοθετημένη κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δημοσιοποίησε τον θάνατο του γιου της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Instagram.

Η Ντρένα Ντε Νίρο, δεν αποκάλυψε πάντως, τα αίτια του θανάτου του παιδιού της και εγγονού του γνωστού ηθοποιού.

View this post on Instagram

A post shared by Drena (@drenadeniro)

«Όμορφο γλυκό μου αγγελούδι. Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου», ανέφερε η κόρη του γνωστού ηθοποιού.

Και συνέχισε: «Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πως θα ζήσω χωρίς εσένα αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που τόσο με έκανες να νιώσω που έγινα η μαμά σου. Ήσουν τόσο βαθιά αγαπημένος και μακάρι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι τόσο πολύ μωρό μου».

Η Ντρένα Ντε Νίρο υιοθετήθηκε από τον σταρ του Χόλιγουντ, που πρόσφατα έγινε πατέρας για 7η φορά, και πήρε το επώνυμό του, αφού ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη μητέρα της, Νταϊάν Άμποτ, το 1976.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι χώρισε το 1988, αλλά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θεωρούσε την Ντρένα παιδί του και παρέμεινε δίπλα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.