ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Γαρδέλης: Έκανε δηλώσεις για πρώτη φορά με τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε ότι έκανε ένα restart

Σ.Γαρδέλης: Έκανε δηλώσεις για πρώτη φορά με τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε ότι έκανε ένα restart (σ.σ. επανεκκίνηση) στη ζωή του, ενώ σχετικά με την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος ανέφερε ότι είναι το «προσωπικό του ησυχαστήριο» και ένας τρόπος για να «γεμίζει τις μπαταρίες» του.

«Ό,τι έγινε, πέρασε, είμαι καλά και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία, από την οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και ξεκινάω.  Έκανα ένα restart και ξεκινάω. Δεν με έχει απογοητεύσει κάτι, ούτε έχασα τη δύναμη μου. Απεναντίας, βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με “στρίμωχναν”. Νομίζω έχω βάλει τα πράγματα σε έναν δρόμο, που θα εξελιχθούν προς το καλό. Δεν αισθάνομαι ούτε ότι έχω αδικηθεί, ούτε έχω βγει να ζητήσω τίποτα, ούτε έχω παρακαλέσει, επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα. Ζήτησα ισονομία σε κάποια θέματα. Δεν ζήτησα ιδιαίτερη εύνοια, όπως ακούστηκε, επειδή είμαι επώνυμος», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης, σχετικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Το Άγιος Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα τρόπος να “γεμίζεις τις μπαταρίες” σου. Είναι η ιδέα που θα ξεπερνά πάντα το περιεχόμενό της. Το Άγιο Όρος δεν το σχολιάζεις, είναι το Άγιο Όρος. Πηγαίνω εδώ και 42 χρόνια, στον πνευματικό μου. Πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξής μας και νομίζω ότι η λογική είναι λίγη για να ερμηνεύσει το μυστήριο της ζωής», συνέχισε ο ίδιος αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης κλήθηκε να πει τη γνώμη του και για το «ξέσπασμα» του Γιώργου Νταλάρα προς δημοσιογράφους, με τον ηθοποιό να δίνει δίκιο «σε έναν βαθμό» στον τραγουδιστή. «Βρήκα σκληρό αυτό που είπε για κάποια παιδιά που δουλεύουν. Από την άλλη, είχε και κάποια δίκια. Πρέπει να αφήνουμε “παραθυράκια” στις απόψεις μας. Κάθε θέμα έχει δύο πλευρές, ας μην βιαζόμαστε όλοι να έχουμε άποψη. Καλά τα είπε ο Γιώργος Νταλάρας, σε έναν βαθμό», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.