ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Γκέντσογλου: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου – Τον είχα σαν πατέρα μου»

«Ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη»

Σ.Γκέντσογλου: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου – Τον είχα σαν πατέρα μου»

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποκάλυψε στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor» τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, που αφορούσε τον θάνατο του νονού του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ριάλιτι, περνούσε πολύ χρόνο με τον νονό του και τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα.

Ο Σάββας Γκέντσογλου είπε τα εξής: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου, τον οποίο είχα σαν πατέρα μου. Ήταν τόσο έντονη η φιγούρα του στη ζωή μου, που έναν μήνα ζούσα με την κανονική μου οικογένεια στο σπίτι και τον άλλον μήνα, έμενα με τον νονό και τη νονά μου. Ο άνθρωπος αυτός είχε πάρα πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής έκανε αιμοκάθαρση κάθε 3 ημέρες και γενικά περνούσε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ήταν μαχητής δεν τον έριχνε ποτέ τίποτα, ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το βίωσα και σχετικά μικρός γιατί ήμουν 15 χρονών όταν πέθανε, ένιωσα σαν να έχασα τον έναν από τους δύο μου πατεράδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.