ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Κορκολής: «Έγινα γνωστός ως το χειρότερό μου, ως τραγουδιστής»

«Όταν ξεκινούσα εγώ, υπήρχε σκληρός ανταγωνισμός»

Σ.Κορκολής: «Έγινα γνωστός ως το χειρότερό μου, ως τραγουδιστής»

Ο Στέφανος Κορκολής, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στη μακρόχρονη πορεία του στη μουσική, τις ευτυχισμένες αλλά και τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του.

«Όταν ξεκινούσα εγώ, υπήρχε σκληρός ανταγωνισμός. Για να σε πιστέψει μία εταιρεία, έπρεπε πρώτα να έχεις πουλήσεις αλλά πώς θα πουλήσεις; Έπαιζαν πολύ μεγάλο ρόλο η τύχη και μετά η εμπειρία. Στην αρχή της καριέρας μου δεν είχα απολαβές από τη μουσική», παραδέχθηκε ο Στέφανος Κορκολής.

«Έγινα γνωστός ως το χειρότερό μου, ως τραγουδιστής. Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι κάνω είναι ότι τραγουδάω. Ερμήνευα με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα κομμάτια μου, μέχρι εκεί όμως. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ sex symbol», εξομολογήθηκε αμέσως μετά ο επιτυχημένος συνθέτης.

«Αμέσως μετά το «Σκόνη και Θρύψαλα» έκανα μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε στάδια και μεγάλους χώρους. Υποτίθεται πως θα κλείναμε την περιοδεία με μία συναυλία στον Λυκαβηττό. Έγιναν όμως εκλογές στο μεταξύ και έκλεισε ο Λυκαβηττός», περιέγραψε ο Στέφανος Κορκολής στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενημερώθηκα λοιπόν πως η συναυλία θα γίνει τελικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Για τρεις μήνες δεν έκλεισα μάτι από την αγωνία μου, τους έλεγα: παιδιά, είσαστε με τα καλά σας; Μπήκαν 25.000 άτομα, ενώ έχει θέσεις για 15.000. Όταν τελείωσε όλο αυτό, δεν αισθάνθηκα όμορφα. Το θεώρησα άδικο προς άλλους καλλιτέχνες», κατέληξε στην ιστορία του ο Στέφανος Κορκολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.