ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Μιζεράκη για πλαστικές επεμβάσεις: «Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα»

«Τον Πάνο Ζάρλα τον θυμάμαι και τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου έτσι ακριβώς όπως ήταν»

Σ.Μιζεράκη για πλαστικές επεμβάσεις: «Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα»

Η Στέλλα Μιζεράκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, και μεταξύ άλλων τόνισε πως «μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα, που γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση στο «Power of Love».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το θέμα είναι το πώς είσαι και όχι το πώς έφτασες μέχρι εκεί. Αν είσαι όμορφη, αν έκανες πλαστική, αν δεν έκανες, το θέμα είναι το τελικό αποτέλεσμα.. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σχόλια μου κάνουν οι φίλοι και οι συγγενείς μου. Μου λένε ότι είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα».

Για τον τότε σύντροφό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο τέσσερα χρόνια πριν, είπε: «Τον Πάνο τον θυμάμαι και τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου έτσι ακριβώς όπως ήταν και θέλω αυτή η εικόνα να παραμείνει στη μνήμη μου. Έχω πολλές φωτογραφίες στο κινητό μου με τον Πάνο, τις βλέπω συχνά, δεν το αποφεύγω».

Όταν συμπληρώθηκε 1 χρόνος από τον θάνατό του, η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία μέσω InstaStory, στην οποία έγραψε τα εξής λόγια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο Θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.