ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Παρλιάρος: «Ήμουν ο πρώτος που έκανε γλυκά πορνό στην Ελλάδα – Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι» 

«Πήγαινα και κοιμόμουν κάτω από τον πάγκο στο εργαστήριο, το πρωί έπαιρνα την κρέμα και συνέχιζα και δούλευα»

Σ.Παρλιάρος: «Ήμουν ο πρώτος που έκανε γλυκά πορνό στην Ελλάδα – Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι» 

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εποχή που έφτιαχνε γλυκά πορνό το 1989 και είχε γίνει θέμα συζήτησης.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Την εποχή του Κλικ, έκανα τα πορνό γλυκά που έγινε χαμός στην Αθήνα. Το ’89 έγινε αυτό» και πρόσθεσε: «Μου είπε η Φαίνη Ξύδη ότι θέλει να κάνει πάρτι με γλυκά πορνό και να κάνω εγώ ένα μεγάλο. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Ήρθε η ώρα να μου κάνεις αυτό” μην το πούμε τώρα…».

Στην πορεία, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν το ήξερα το Κολωνάκι, έμενα στην πλατεία Αμερικής. Άκουγα όμως, γι αυτό και σκέφτηκα πως θα πάω εκεί. Ότι δηλαδή αυτό που θέλω και οραματίζομαι μάλλον, θα το καταλάβουν στο Κολωνάκι. Θα μπορούσα να ανοίξω το μαγαζί στην πλατεία Αμερικής που θα ήταν και πιο φθηνό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, θεωρούσα τα πάντα πολύ φυσιολογικά, οπότε όση επιτυχία μου ερχόταν, τόσο πιο πολύ δούλευα. Σαφώς ήρθαν και χρήματα, αλλά δεν τα είχα καλά με τα οικονομικά κι ένα πιτσιρίκι που ήμουν τότε, πού να τα καταλάβει; Το βράδυ ήθελα να βγω, πήγαινα και κοιμόμουν κάτω από τον πάγκο στο εργαστήριο, το πρωί έπαιρνα την κρέμα και συνέχιζα και δούλευα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.