Για τη δίκη εναντίον του συναδέλφου της μίλησε η ηθοποιός

Για τη δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στην αναβολή που πήρε η δίκη, ενώ ανέφερε επίσης, πως η ίδια μέσα της τον έχει συγχωρήσει.

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η βία που έχει υποστεί στο σώμα και την ψυχή σου, καταγράφεται και αφήνει πάντα ένα τραύμα. Αυτό οφείλεις να το μετασχηματίσιες. Αν μείνει τραύμα, δεν θα βοηθήσει καθόλου στη ζωή σου», είπε αρχικά σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προσωπικά της τραύματα και δήλωσε: «Μπήκα κι εγώ στη διαδικασία να δω γιατί μου συνέβη αυτό, γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται, και πως θα καταφέρω να πάρω το καλό. Μπορείς να πάρεις κάτι καλό από οτιδήποτε σου έχει συμβεί, αρκεί να μετακινηθείς εσωτερικά. Καθώς έχουν περάσει τα χρόνια, έκανα αυτόν το μετασχηματισμό κι είμαι πλέον, πολύ καλά».

Όπως ανέφερε αργότερα, η ημέρα της δίκης σε τέτοια περιστατικά είναι φυσικά, πολύ δύσκολη, γιατί οφείλει να θυμηθεί από την αρχή με κάθε λεπτομέρεια, το συμβάν.

«Όταν φτάνει η ημέρα του δικαστηρίου, οφείλεις να θυμηθείς όλο το περιστατικό με κάθε του λεπτομέρεια, γιατί πρέπει να το περιγράψεις. Αυτό είναι επώδυνο ακόμα και για τους συναδέλφους μου, που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν», τόνισε η ηθοποιός.

Εξήγησε μάλιστα, πως η επόμενη δίκη θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και η ίδια νιώθει πολύ χαρούμενη, που επιτέλους θα ολοκληρωθεί κι αυτός ο κύκλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον Νοέμβριο θα γίνει η επόμενη δικάσιμος και είμαι πολύ χαρούμενη που θα κλείσει ο κύκλος αυτός. Από την αντίθετη πλευρά υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, που στήριξαν τον θύτη, χωρίς κι αυτοί να είναι μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν καλή συνθήκη. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον, δεν θα τολμούσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο. Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει, πώς θα προχωρήσω αν κρατώ κακία; Κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο, από κάπου έχει επηρεαστεί και πρέπει να το δει με τον εαυτό του. Θέλω να πιστεύω ότι με το κίνημα του #MeToo έχουν αλλάξει κάποια πράγματα», δήλωσε κλείνοντας η Σοφία Παυλίδου.