ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Σαράντον: Έχασε ρόλο σε ταινία μετά τα σχόλια που έκανε κατά των Εβραίων

Μια εταιρεία παραγωγής αποφάσισε πρόσφατα ότι δεν θέλει πλέον να συνεργαστεί με την ηθοποιό

Σ.Σαράντον: Έχασε ρόλο σε ταινία μετά τα σχόλια που έκανε κατά των Εβραίων

Όπως αποκάλυψε το Page Six, εταιρία παραγωγής, αποφάσισε, ότι δεν θέλει πλέον να συνεργαστεί με τη Σούζαν Σαράντον, μετά τα αντιεβραϊκά σχόλια που έκανε πρόσφατα η ηθοποιός.

«Ως εταιρεία, η PTO Films θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι οι απόψεις της Σούζαν Σαράντον δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του οργανισμού μας», ανέφερε στο «Page Six» ο Ντέιβιντ Μπαρόζο, συνιδρυτής της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής ταινιών.

Έπειτα πρόσθεσε: «Την εξετάζαμε για μια ταινία μικρού μήκους, αλλά λόγω των πρόσφατων δηλώσεών της, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε άλλες επιλογές».

Πριν από λίγες ημέρες, η Σαράντον προχώρησε σε μια δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις της.

Η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε επιλεγεί για να εμφανιστεί στη μικρού μήκους ταινία της PTO Films με τίτλο «Slipping Away», η οποία είναι ένα θρίλερ για έναν σχιζοφρενή άνδρα που «παλεύει με τη δική του ψύχωση και την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του».

Η καταξιωμένη ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο ρόλο της Dr. Sylvia Mansfield.

Η ταινία εμφανίστηκε στη λίστα με τα «επερχόμενα» έργα της στο IMDB υπό τον τίτλο «pre-production» κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά έκτοτε έχει αφαιρεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία επαγγελματική διαμάχη έρχεται δύο εβδομάδες αφότου οι ισχυροί ατζέντηδες του Χόλιγουντ στο United Talent Agency (UTA) αποφάσισαν να απορρίψουν την ηθοποιό μετά το εμπρηστικό της σχόλιο υπέρ της Παλαιστίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.