ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Σ.Σβήγκος για την οικονομική του κατάσταση: «Την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια»

«Θεωρώ τρομερή αδικία το πως λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους»

Σ.Σβήγκος για την οικονομική του κατάσταση: «Την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια»

Ο Σταύρος Σβήγκος την Τρίτη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την οικονομική του κατάσταση.

Στην ερώτηση για το αν έχει βρεθεί ποτέ σε οικονομική δεινότητα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, αφού πρώτα είπε πως δεν ξέρει τι χρώμα τιμολόγιο να διαλέξει στο ρεύμα, «συνέχεια. Πολλές φορές και στο παρελθόν όταν ξεκινούσα αυτήν τη δουλειά. Μπορεί να έκανα δουλειές, να μου έρχονταν κάποια χρήματα, αλλά δεν είχα συνηθίσει ότι θα είναι για έξι μήνες και άλλους έξι θα είσαι άνεργος. Ακόμα προσπαθώ να το αντιληφθώ.

Από την άλλη, στο δικό μας επάγγελμα μπορεί να κάνεις μία χρονιά που να έχει αρκετά οικονομικά οφέλη, αλλά ταυτόχρονα έρχεται η εφορία και σου λέει είμαστε συνέταιροι.

Δώσε μου το 47%. Μα το ξόδεψα. Ε τότε μου το χρωστάς. Δουλεύεις μετά γιατί χρωστάς αυτό και για να ξεχρεώσεις το επόμενο. Θεωρώ τρομερή αδικία το πως λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους».

«Ίσως την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια). Όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες. Και εμένα οι εργοδότες μου και κάποια συμβόλαια που μπορεί να έχω, μπορεί να μου πούνε ότι φτάσαμε στο όριο και θα σε καθυστερήσουμε. Αν είναι εντάξει γενικότερα και δεν είναι κακοί εργοδότες, το κατανοείς» συνέχισε ο Σταύρος Σβήγκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.