ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Σχίζας για το Survivor:«Αν τα έδειχναν όλα οι κάμερες θα έκανε 80% τηλεθέαση»

«Off camera είμαστε πιο έντονοι, on camera γινόμαστε πιο πολιτισμένοι»

Σ.Σχίζας για το Survivor:«Αν τα έδειχναν όλα οι κάμερες θα έκανε 80% τηλεθέαση»

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και έκανε αποκαλύψεις για όσα δεν κατέγραφαν οι κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης.

 «Υπάρχει πολλή παραφιλολογία γύρω από το Survivor, ποιος θα μπει και ποιος όχι. Όμως ξέρουμε ότι είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Εγώ δηλαδή θα πρέπει να σκεφτώ πολλά πράγματα για να αποφασίσω να ξαναπάω, θα είναι η τρίτη φορά, εάν συμβεί κάτι τέτοιο», είπε κάνοντας φανερή την πρόταση που έχει δεχτεί από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος τον θέλει πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

Συνεχίζοντας, ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε σε όσα βρήκε διαφορετικά στο Survivor All Star σε σχέση με την πρώτη του συμμετοχή: «Στο πρώτο μπήκες με ανθρώπους που ήταν εκεί για την εμπειρία, οπότε δεν είχαν καταφέρει να εξοικειωθούν. Στο All-Star κάποιοι ξεκίνησαν με πλάνο ήδη πριν μπουν. Ήταν η μέρα με τη νύχτα. Έξω απ’ το παιχνίδι δεν έχω θέμα με κανέναν, κάποιοι μου περνάνε αδιάφοροι. Το παιχνίδι σε πάει μόνο του, γίνονται τόσα πράγματα μέσα που δεν μπορείτε να τα φανταστείτε.

Επειδή έχω δει κι εγώ κάποια επεισόδια στην τηλεόραση, δεν έχει καμία σχέση με το πώς το ζούμε εκεί. Δεν καταγράφεσαι 24 ώρες το 24ωρο, υπάρχουν «νεκρά σημεία», εκεί γίνονται διάφορες συζητήσεις. Το πραγματικό reality είναι off camera, αν τα έδειχναν θα έκανε 80% τηλεθέαση. Off camera είμαστε πιο έντονοι, on camera γινόμαστε πιο πολιτισμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω δει παίκτη να είναι σε κατάσταση ζεν και μόλις ερχόταν η κάμερα γινόταν παλαβός. Και μετά κλείνει η κάμερα και τελειώνουν όλα», πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας μιλώντας στο Open.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.