ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Τσαφούλιας για Π.Βλάχο: «Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών»

«Εκμεταλλευόμαστε ένα γεγονός, για να δώσουμε την προσοχή μας κάπου αλλού»

Σ.Τσαφούλιας για Π.Βλάχο: «Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για τον πολυσυζητημένο στίχο του Πάνου Βλάχου, τονίζοντας πως «ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών».

«Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, χωρίς να είμαι ούτε συνωμοσιολόγος ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών.

Εκμεταλλευόμαστε ένα γεγονός, για να δώσουμε την προσοχή μας κάπου αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε στον τηλεοπτικό φακό πως «σε κάθε πρεμιέρα τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Είναι ένα πολύ ωραίο και ανθρώπινο έργο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σήμερα στην πρεμιέρα, μαζί με φίλους και συνεργάτες, θα το δούμε όλοι μαζί και θα το απολαύσουμε».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Πάνος Βλάχος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, μετά τον σάλο που προκάλεσε ο στίχος σε τραγούδι του ο οποίος και αναφέρεται στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, τόνισε πως «είναι ποτέ δυνατόν να θέλω το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τέχνη μου και να λέω τα πράγματα που με ικανοποιούν ιδεολογικά και ψυχικά. Δεν πρόκειται να σταματήσω ούτε στιγμή να λέω αυτό που πιστεύω, να το τραγουδάω, είτε έχει αξία είτε δεν έχει. Κάνω απόπειρα τέχνης», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.