ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσαφούλιας: «Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς γιατί δεν μας αφήνουν να είμαστε με τόση δουλειά»

«Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες» είπε

Σ.Τσαφούλιας: «Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς γιατί δεν μας αφήνουν να είμαστε με τόση δουλειά»

Για όσα τον προβληματίζουν στην ελληνική κοινωνία αλλά και την πορεία του στη σκηνοθεσία μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν οι Έλληνες είναι καλοί γονείς. Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε: «Δεν είμαστε καλοί γονείς» και εξήγησε: «Γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι ο βράδυ. Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες».

Αναφερόμενος στην ιδιότητά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε: «Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πορεία, αναφέρθηκε στην αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο και τους συναδέλφους του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, είπε: «Δεν μπορώ καθόλου τη φασαρία αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.