ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σ.Βεργκάρα: «Το τεράστιο στήθος και το σώμα μου, μου άνοιξαν πόρτες – Από πολύ μικρή ήξερα τα δυνατά μου σημεία»

«Αλλά αν κανείς βλέπει μόνο το στήθος μου, τότε αυτό είναι δικό του πρόβλημα»

Σ.Βεργκάρα: «Το τεράστιο στήθος και το σώμα μου, μου άνοιξαν πόρτες – Από πολύ μικρή ήξερα τα δυνατά μου σημεία»

Η Σοφία Βεργκάρα παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El País και δήλωσε ότι η εμφάνισή της έπαιξε ρόλο στο να αποκτήσει έρεισμα στη βιομηχανία του θεάματος, όταν ήταν νέα.

«Το τεράστιο στήθος και το σώμα μου μου άνοιξαν πόρτες· ήταν το διαβατήριό μου για τον κόσμο όταν ήμουν 20 χρονών, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, αλλά σήμερα είμαι 51 ετών και είμαι ακόμα εδώ», είπε.

Αν και η σταρ της «Griselda» είναι ειλικρινής σχετικά με τα οφέλη του να είσαι ελκυστική, πιστώνει τη διάρκεια της καριέρας της στη σκληρή δουλειά, την προσωπικότητα και το γεγονός ότι δεν δίσταζε να αναλαμβάνει ρίσκα.

«Δεν κάνω εγχειρίσεις εγκεφάλου, είναι απλώς ψυχαγωγία, και το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι ότι μπορούν να πουν ότι φαίνομαι άσχημη ή ότι αυτή η ανόητη δεν ξέρει πώς να παίξει ένα ρόλο. Μπορώ να το αντέξω», είπε.

Η Βεργκάρα πρόσθεσε ότι κατάλαβε για πρώτη φορά η εμφάνισή της είχε επίδραση στους άλλους όταν τα αγόρια άρχισαν να ασχολούνται πολύ μαζί της στο γυμνάσιο. Είπε ότι δεν ένιωθε καλά για αυτό γιατί είδε πώς οι άνθρωποι της αντιμετώπιζαν διαφορετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν γυναίκες που είναι πιο όμορφες, νεότερες, που έχουν μεγαλύτερο στήθος και καλύτερο σώμα από εμένα, αλλά εξακολουθώ να είμαι εδώ γιατί έχω αποδείξει ότι μπορώ να μείνω», είπε η Βεργκάρα. «Από πολύ μικρή, ήξερα τα δυνατά μου σημεία και τα χρησιμοποιούσα. Αλλά αν κανείς βλέπει μόνο το στήθος μου, τότε αυτό είναι δικό του πρόβλημα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.