ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Βόσσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Είχα φτάσει 37 κιλά»

«Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου»

Σ.Βόσσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Είχα φτάσει 37 κιλά»

Σε συνέντευξή της στην κάμερα του «Happy Day», η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η οποία την έκανε να φτάσει μόλις τα 37 κιλά.

Σχετικά με το θέμα υγείας της περιέγραψε: «Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου. Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε».

Και πρόσθεσε: «Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά. Δεν ήμουν ανορεξική».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωής, η τραγουδίστρια απάντησε: «Έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου 3 φορές. Με τη μία περίπτωση από τις τρεις θα ήθελα να ήμουν σε σχέση αλλά δεν ξέρω και αν μπορώ.

Εγώ λέω ναι αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει, το μέσα μας αλλάζει. Το πράσινο φως το δίνει η γυναίκα, με το βλέμμα της, με την κίνησή της… Να αρχίσω να του ζητάω ραντεβού, να του δίνω τηλέφωνα, να πιέζω, πάει… Ευνουχισμένοι οι άντρες σήμερα, μετά κλαίμε δεν έχουμε άντρες, μα ας τον άνθρωπο να κυνηγήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι, η μητέρα μου ήταν αντίθετη, ήταν και λίγο δεσποτική. Ο πατέρας μου την… τράβαγε», αποκάλυψε, σε άλλο σημείο, η Σοφία Βόσσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.