ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σ.Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε το στήθος της μέσα σε τρένο κατά την διάρκεια ταξιδιού (φώτο)

Στη συνέχεια το δημοσιοποίησε στο Instagram

Σ.Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε το στήθος της μέσα σε τρένο κατά την διάρκεια ταξιδιού (φώτο)

Η Σοφία Χατζηπαντελή σήκωσε την μπλούζα της και αποκάλυψε το στήθος της σε τρένο, κατά τη διάρκεια ταξιδιού και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο έκανε ένα ταξίδι με τρένο όταν της ήρθε μια τρελή ιδέα. Σηκώθηκε από τη θέση της και κοιτώντας μια φίλης της που βρισκόταν πίσω από το τζάμι και την βιντεοσκοπούσε, ανέβασε τη μπλούζα δείχνοντας το στήθος της.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το…θέαμα απήλαυσε μόνο η φίλη του μοντέλου ή και οι υπόλοιποι επιβάτες του βαγονιού.

Το στιγμιότυπο ανέβασε στο Instagram μια φίλη της Σοφίας Χατζηπαντελή και αυτή το αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα επίμαχα σημεία τοποθέτησαν emoji από φωτιές, ενώ το μοντέλο σχολίασε το story γράφοντας: «Θα με διώξουν από αυτό το τρένο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.