ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαμ Άσγκαρι: Αποκάλυψε πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον χτυπούσε… ακόμα και στον ύπνο του

Πηγές αναφέρουν ότι κοιμόταν στο κρεβάτι όταν η τραγουδίστρια φέρεται να ταράχτηκε και ξεκίνησε να τον χτυπάει

Σαμ Άσγκαρι: Αποκάλυψε πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον χτυπούσε… ακόμα και στον ύπνο του

Κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων σχέσης τους, ο Σαμ Άσγκαρι φέρεται να αποκάλυψε σε άτομα του περιβάλλοντός του, ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον χτυπούσε συχνά, ακόμα και στον ύπνο του.

Πηγές που γνωρίζουν τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του πρώην ζευγαριού, αποκάλυψαν ότι ο Άσγκαρι είχε εκφράσει συχνά ανησυχίες για τις σωματικές επιθέσεις της Σπίαρς εναντίον του.

Όπως αναφέρει το TMZ, στη σχέση τους υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η παρέμβαση της ασφάλειας ήταν απαραίτητη για την εκτόνωση των έντονων διαφωνιών, αλλά ένα συγκεκριμένο επεισόδιο συνέβη χωρίς την παρουσία προσωπικού ασφαλείας.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Σαμ υποστήριξε ότι κοιμόταν στο κρεβάτι τους, όταν η Μπρίτνεϊ φέρεται να ταράχτηκε και ξεκίνησε να τον χτυπάει, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι.

Ο Άσγκαρι απέφυγε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, ενώ ήταν σοκαρισμένος από την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υποτιθέμενο αυτό περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος, συνέπεσε με εικόνες που εμφάνιζαν ένα μαυρισμένο μάτι και σημάδια δαγκώματος στο χέρι του, οι οποίες απαθανατίστηκαν από παπαράτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρατηρώντας τους μώλωπες, οι παπαράτσι επιχείρησαν να ρωτήσουν για τα τραύματα, με αποτέλεσμα ο Σαμ Άσγκαρι να αρνηθεί να απαντήσει και να ζητήσει να μην φωτογραφηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.