ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σάμι Σιν: Η κόρη του Τ.Σιν διαφημίζει την… αυξητική στήθους που έκανε (φώτο)

Η 19χρονη «γιόρτασε» την αισθητική επέμβαση που έκανε

Σάμι Σιν: Η κόρη του Τ.Σιν διαφημίζει την… αυξητική στήθους που έκανε (φώτο)

Η 19χρονη κόρη του ηθοποιού, Τσάρλι Σιν και της Ντενίζ Ρίτσαρντς, Σάμι Σιν, έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στο Instagram, ότι υπεβλήθη σε αυξητική στήθους.

«Μαντέψτε ποια απέκτησε νέο στήθος σήμερα…», έγραψε η Σάμι Σιν. Η Σάμι ανέβασε αργότερα μια άλλη selfie στον καθρέφτη, όπου σήκωνε την μπλούζα της για να δείξει τα σημάδια και τις ουλές από την επέμβαση.

Η Σάμι Σιν κατέγραψε την εμπειρία της πριν και μετά την επέμβαση. «Επιτέλους τα κατάφερα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο TikTok, προσθέτοντας ένα χαμογελαστό πρόσωπο με emojis καρδιάς. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη», πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή της στο «Bustle» τον περασμένο μήνα, η Σάμι Σιν μοιράστηκε ότι έπρεπε να σταματήσει το κάπνισμα πριν από την πολυαναμενόμενη χειρουργική επέμβαση και θυμήθηκε ότι ήθελε μεγαλύτερο στήθος από τότε που ήταν έφηβη.

«Ήμουν 10 ετών και έλεγα: “Ανυπομονώ να αποκτήσω μεγάλο στήθος σαν τη μαμά μου. Όλες οι φίλες μου αποκτούσαν μεγάλο στήθος και εγώ έλεγα: “Εντάξει, πότε θα έρθει η σειρά μου;”. Πάντα γέμιζα το σουτιέν μου με κάλτσες και άλλα τέτοια».

Ενώ η μητέρα της αναγνώρισε ότι μπορούσε να ταυτιστεί με την εμπειρία της κόρης της, ωστόσο είχε επιφυλάξεις για την επέμβαση.

«Με κορόιδευαν όταν ήμουν έφηβη, επειδή το στήθος μου ήταν μικρό. Το ‘’έφτιαξα’’ στην ίδια ηλικία με την κόρη μου», δήλωσε η μητέρα της.

Η 52χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι σχεδίαζε να αφαιρέσει τα δικά της εμφυτεύματα. «Προσπαθώ να την μεταπείσω γιατί, και ο λόγος για τον οποίο τα βγάζω, είναι ότι δεν ήξερα πόσο τοξικά είναι όταν ήμουν 19 ετών. Και δεν είναι μια εύκολη χειρουργική επέμβαση. Είναι επώδυνη!», πρόσθεσε η ίδια.

Τον Ιούνιο του 2022, η Σάμι Σιν έκανε το ντεμπούτο της σελίδας της στη συνδρομητική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, που είναι γνωστή για το περιεχόμενο για ενήλικες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.