ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει χτυπήσει γυναίκα»

«Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει, πόσο μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις»

Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει χτυπήσει γυναίκα»

Η κοινή εμφάνιση που θα έκαναν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Σάσα Μπάστα ακυρώθηκε μετά από τα τελευταία γεγονότα. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του «Open Weekend» και όταν η Ελένη Τσολάκη την ρώτησε για το θέμα, εκεί δεν έκρυψε την έκπληξή της.

«Ακόμα δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να το πιστέψω γι’ αυτόν τον άνθρωπο που τον γνωρίζω χρόνια. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει, πόσο μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ», είπε η Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη και συνέχισε:

«Προφανώς και κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν είναι, είτε από τον άντρα είτε από τη γυναίκα. Δεν γνωρίζω κάτι όσον αφορά στο συγκεκριμένο γεγονός και αν αποδειχθεί ότι έτσι είναι προφανώς και δεν το συζητώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον άνθρωπο που γνωρίζω εγώ δεν τον έχω δει καν να υψώνει τη φωνή του», σημείωσε η Σάσα Μπάστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.